Dierenartsen openen hun deuren voor ‘Binnen bij de Dierenarts’

/
0 Comments
Op zaterdag 7 oktober 2017 doen diverse dierenartsen mee met ‘Binnen bij de Dierenarts.’ Dit is de nieuwe naam voor de landelijke open dag dierenartsen die jaarlijks wordt gehouden. Op deze dag nodigen veel dierenartsen het publiek uit in hun praktijk voor een kijkje achter de schermen: de kans eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer.

Het thema waarbij de dierenartsen kunnen aanhaken is dit jaar `Circle of life: de beste zorg voor je dier.’ Een thema dat mogelijkheden biedt om veel te vertellen over alle levensfases van dieren, en de zorg die daarbij past. Elke praktijk die meedoet, staat op een speciale overzichtskaart op www.dierenarts.nl/binnen-bij-de-dierenarts. Er komen steeds meer praktijken bij.

Elke dierenarts mag zijn eigen programma bepalen en vaak worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt het een gezellig uitje voor jong en oud met rond­lei­dingen, workshops, demonstraties, speurtochten en andere activiteiten. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd gekoppeld aan het evenement, waarmee kaartjes voor Dierenpark Amersfoort te winnen zijn.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de beroepsorganisatie voor dierenartsen, is initiatiefnemer van de dag. Dit jaar organiseert zij het evenement voor de zesde maal.


You may also like

Geen opmerkingen: