Tinder voor adoptiekatten?

/
0 Comments
Tinder voor katten? Jazeker! Kattenzender CATOPIA.TV lanceert een nieuwe feature in zijn app CATOPIA. Met CATINDER worden adoptiekatten in de verschillende dierenasielen gemakkelijker dan ooit gekoppeld aan een nieuw baasje. Eenvoudig links of rechts swipen tot je een match krijgt met de kat van jouw dromen!

De katten die voorbijkomen staan in de database van de website Ik zoek baas.nl van de Dierenbescherming. Daarop worden alle dieren voorgesteld die in de asielen van de Dierenbescherming zitten en een nieuw huis zoeken. Nederland heeft de wereldprimeur met CATINDER.

“Bij het kattenkanaal CATOPIA.TV draait alles om katten in alle kleuren en maten. Met CATINDER helpen wij adoptiekatten graag aan een beter leven bij een nieuw baasje”, legt Erik Kross uit. "CATINDER maakt het makkelijker dan ooit om een nieuwe spinnende vriend te vinden én helpt katten die een nieuw baasje zoeken. Bovendien is het ook leuk en ontspannend om naar katjes te kijken. Happiness is having a cat as friend.”

Het werkt heel simpel: download of update de app CATOPIA, swipe naar links voor de volgende kat of naar rechts voor meer informatie en de locatie van het asiel dat je kunt bellen voor een date. Voor wie zich zorgen maakt: er kunnen geen katten online besteld worden.

Voor echte cat lovers zal op Dierendag om 12.00 uur de app worden gelanceerd in het centrum van Amsterdam.


You may also like

Geen opmerkingen: