Donatie hannah voor opleiding hulphonden

/
0 Comments
De start van de driejarige samenwerking tussen hannah Skin Improvement Research Company en Hulphond Nederland heeft al direct 20.000 euro opgeleverd. Het afgelopen najaar organiseerden vierhonderd bij hannah aangesloten huidcoaches inzamelacties voor dit goede doel. Ook de Miss Nederland verkiezing, waar hannah partner en begeleider van is, leverde een bijdrage aan deze donatie. Met de opbrengst kan Hulphond Nederland verder investeren in de opleiding van hulphonden die na hun training ingezet worden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie, posttraumatische stressstoornis (PTSS) of psychische problemen.

De huidcoaches hebben verschillende acties georganiseerd. Zo hebben de coaches onder andere in hun beautysalons de knuffelmascotte 'Flip' van de stichting verkocht. "Samen met onze huidcoaches zijn we er om mensen te helpen, ook op de lange termijn. Als je ons werk doet, duurzame huidverbetering, moet je empathie hebben en mensen willen helpen. Hulp, begeleiding, coaching, passie en verbetering zijn de thema's waarop hannah en Hulphond Nederland elkaar hebben gevonden.", aldus Monica van Ee, directeur van hannah SIRC.

Naast de acties van de huidcoaches heeft hannah de Miss Nederland verkiezing aan Hulphond Nederland kunnen verbinden. Onder meer de verkoop van een speciale Missen-kalender en de opbrengst van VIP-tafels tijdens de finale van de verkiezing droegen bij aan de mooie donatie. Winnares Jessie Jazz is bovendien als Miss Nederland gedurende een jaar actief voor Hulphond Nederland. Zo presenteerde zij het werk van de stichting als haar 'charity' tijdens de Miss Universe verkiezing in december jongstleden.


You may also like

Geen opmerkingen: