Kim Kötter nieuwe ambassadeur Hulphond Nederland

/
1 Comments
Kim Kötter is benoemd tot nieuwe ambassadeur van Hulphond Nederland. Dit maakte de stichting vandaag bekend. Kim, onder andere bekend van haar model- en presentatiewerk en haar werkzaamheden bij de Miss Universe en Miss World verkiezingen, gaat zich inzetten om de bekendheid van Hulphond Nederland verder te vergroten.

Daarnaast zal zij, samen met ambassadeur Anouk Smulders, het gezicht zijn voor de nieuwe activiteit van de stichting: kindertherapie- en coaching met de inzet van een hulphond.

De benoeming van Kim komt op het juiste moment voor Hulphond Nederland. Nadat ruim 500 jongeren in de afgelopen 3 jaar via samenwerkende partners in de jeugdzorg succesvol zijn behandeld, heeft de stichting recentelijk besloten om het programma ook open te stellen voor particulieren. De stichting begint de uitrol van haar landelijke activiteiten in het oosten van het land, de geboorteregio van Kötter. Kim zal zich met name gaan richten op het breed bekend maken van deze nieuwe vorm van therapie en coaching.

Kim en haar partner Jaap Reesema toonden zich al eerder betrokken bij het werk van de stichting. Zo verzorgde Jaap begin 2016 geheel belangeloos de muziek 'Never Let You Go' voor de nieuwe commercial van Hulphond Nederland over kindertherapie.

Kim heeft haar eerste plannen voor fondsenwerving al besproken met de stichting. "Nu ik zelf net moeder ben geworden, realiseer ik me des temeer dat helaas niet voor alle kinderen in Nederland een zorgeloze jeugd vanzelfsprekend is. Ik ben ontzettend blij dat ik een bijdrage kan gaan leveren aan het werk van de stichting die zoveel voor deze kinderen met verschillende gedrag gerelateerde stoornissen en problemen kan betekenen.", aldus Kim.


You may also like

1 opmerking:

  1. Trends in fondsenwerving voor goede doelen zijn snel veranderd. Door de opkomst van technologie en de groeiende impact van internet vonden er veel veranderingen plaats. Andere veranderingen houden rechtstreeks verband met culturele en maatschappelijke verschuivingen.

    BeantwoordenVerwijderen