Mimi/Kelbi rescued

/
0 Comments
Rescued Mimi is on her way to Holland's first catcafe: Kattencafe theesalon 't Gooi, in Hilversum, where she will live for the time being, until the best forever home will be found. She will arrive at Schiphol, Airport Amsterdam at 6 am on 5th of August 2016. Mimi will be renamed: Kelbi (which means doggie in Arabic). Welcome in Holland you lucky Kelbi ♡.

Who in Holland is interested to adopt a homeless dog from the Emirates? Than read further:

Er zijn nog meer honden zoal...s Kelbi, waar zij vandaan komt uit de Verenigde Arabische Emiraten. Zij leven letterlijk een hondenleven op straat zonder toekomst en elke dag is het een grote overlevings strijd. Op het industrie terrein in de Emiraat Sharjah is nog een groep honden, 2 zwarte, een bruine en een witte die dringend op een forever home wachten.
 

Wie in Nederland heeft interesse om zo'n lieverd te adopteren. Kom kijken naar Kelbi, de gelukkige hond die vanaf 5 augustus in het Kattencafe theesalon 't Gooi verblijft. Ze is een plaatje, niet alleen haar mooie uiterlijk, maar haar persoonlijkheid.
 

Interesse,.. en ben je in staat om een hond te adopteren, bel dan met 06 53 64 30 46. Zie de vorige post van de foto's van de groep honden van de vorige post.


You may also like

Geen opmerkingen: