Kinderen steunen asieldieren door het verzamelen van stickers

/
0 Comments
Uitgevers Panini en Pizzardi Editore brengen in samenwerking met de Dierenbescherming het stickeralbum ‘Amici Cucciolotti Dierenvrienden’ naar Nederland. Daarmee doneren zij €20.000 voor de medische zorg van 625 dieren in de asielen van de Dierenbescherming in Nederland. Uitgeverij Pizzardi Editore doneerde de afgelopen tien jaar al meer dan € 3.000.000 aan de bescherming van dieren in ItaliĂ«. Sinds deze week ligt het stickeralbum in de winkels en beschermen zij nu ook Nederlandse dieren.

"Het is een voorrecht om het "Amici Cucciolotti Dierenvrienden" project samen met de Dierenbescherming in Nederland te beginnen," vertelt Huw Price, Panini's export manager voor Nederland. "We hebben met eigen ogen de asielen door het hele land mogen zien, we zijn erg trots dat we dit belangrijke werk van de Dierenbescherming mogen ondersteunen.’’

Met het stickeralbum en bijbehorende stickercollectie willen de initiatiefnemers op een leuke en geschikte manier het belangrijke werk van de Dierenbescherming Nederland aan kinderen uitleggen. Door gebruik van grappige, makkelijk te begrijpen teksten , cartoons en illustraties hopen ze een grote hoeveelheid kennis en informatie rondom dieren en natuur over te brengen op de jeugd. Het album is zelfs gecontroleerd en getoetst door natuurkundigen en een kinderpsycholoog.

De ‘Amici Cucciolotti stickercollectie’ is nu te koop bij alle verkooppunten, waaronder: AKO, Albert Heijn, Bruna, CIGO, Coop, EMTÉ, Hoogvliet, Jumbo, PLUS, Poiesz, Primera, SPAR, The Read Shop. Dierenliefhebbers en verzamelaars van alle leeftijden kunnen een starterspakket van zes stickerzakjes en een gratis verzamelalbum aanschaffen voor slechts €3,95.


You may also like

Geen opmerkingen: