Is there someone in Holland interested to adopt little Luna?

/
0 Comments
Is er iemand in Nederland geinteresseerd om een klein dakloos poeze-meisje te adopteren? Ze loop elke dag gevaar voor haar leven. Ze zoekt geborgenheid en veiligheid. Ze is moe van haar leven op straat. Wie kan haar helpen? Op haar beurt zal ze veel liefde en dankbaarheid schenken aan degene die haar zal opnemen in zijn of haar leven.

Neem contact op met Sandra Hermann Photography-Dubai via de prive berichten, of met 06 53 64 30 46. Sandra Hermann en haar vriendinnen in Dubai zullen alles professioneel in goede banen geleiden dat kleine Luna naar Nederland kan afreizen.
 

Sandra Hermann heeft zelf ook 6 ex-straatkatten uit Dubai in haar teasalon / kattencafe: ' High Tea in Cat Heaven,' gelegen in Villa 14 - 't Gooi. Wil je meer informatie, schroom dan niet om te bellen.

Het is de moeite waard om zo'n bijzondere persoonlijkheid in huis te nemen. Vraag het aan Sandra Hermann Photography The Netherlands en zij zal je vertellen dat het je leven zo verrijkt en het geeft zoveel voldoening dat een zwerfdier zonder toekomst een veilig bestaan zal hebben bij jou in huis.
Bel nu 06 53 64 30 46.


You may also like

Geen opmerkingen: