BEAUTY NEEDS URGENTLY A SAFE HOME

/
0 Comments
Wie in Nederland wil dit mooie meisje adopteren? Haar toekomst is onzeker en zal binnenkort op straat belanden in de verstikkende hitte en er is niemand die voor haar zal zorgen. Ze woont in een van de vele onleefbare achterbuurten, waar honderden andere zwerfdieren aan hun lot zijn overgelaten. Beauty ziet er goed uit en is gezond omdat ze tot nu toe verzorgd werd door een tiener-meisje uit Bangladesh die, sinds 2 jaren, als enige de verant...woordelijkheid op zich neemt om de katten in de buurt eten te geven en te verzorgen. Zij kan het niet meer opbrengen en heeft hulp nodig van buitenaf, maar tot nu toe is er geen hulp gekomen vanuit Dubai. De voortplanting gaat voort op straat. Alles verloopt zeer traag en ondertussen zijn de (zwerf)-dieren de dupe van onverantwoordelijkheid en nalatigheid van mensen.

Neem contact op met Sandra Hermann Photography-Dubai en bel direct met mobile 06 53 64 30 46 als je interesse hebt om Beauty of een ander katje te adopteren.

Graag deze post doorsturen aan anderen. Wie weet is er iemand in Nederland die dit knappe en uitzonderlijk lieve meisje op wil nemen in een veilig en gelukkig thuis in Nederland?


You may also like

Geen opmerkingen: